Home| Contact| Algemene voorwaarden
Direct een afspraak maken?
Bel 0492 36 20 27

Bedrijfsinformatie

 
Sinds 1965 bestaat "van Hees bandenservice" reeds. De oprichter van het bedrijf Dhr. Piet van Hees begon in die tijd in de pandelaar te Gemert met de handel in autobanden. In het begin was het vooral ambulante handel maar het bedrijf groeide gestaag dus al snel was er een werkplaats aan huis en groeide "van Hees bandenservice" uit tot een volwaardig bandenbedrijf. Al snel werd de accomedatie aan de pandelaar te Gemert te klein en verhuisde het bedrijf in 1976 naar het industrieterrein en wel aan de nijverheidsweg te Gemert. Aan de Nijverheidsweg groeide naast het pand ook de werkzaamheden. Er werden nu ook veel accu`s en uitlaten verkocht en vooral de bandenverkoop in de landbouwsector was toen heel groot.
 
In 1989 zijn de dochter "Yolanda"en de zoon "Peter" van Piet, na enkele jaren reeds werkzaam te zijn geweest, officieel in het bedrijf ingetreden. Yolanda nam de leiding van een nieuw op te richten automaterialenzaak op zich en Peter begon met totaalonderhoud van auto`s, dit was dus een flinke uitbreiding van de werkzaamheden.
 
In de jaren zijn er veel grote bedrijven geweest die "van Hees" op wilden nemen in hun keten van bedrijven, "van Hees" wil echter zelfstandig blijven zodat ze zelf kunnen beslissen over de kwaliteit van de produkten die zij monteren en verkopen, voldoet een merk niet aan onze kwaliteitseisen dan wordt het direct vervangen door een ander. In 2005 hebben wij ons wel aangesloten bij "FIRST-STOP" dit is een europees samenwerkingsverband van bandenbedrijven die inkopen bij Bridgestone. Zij laten alle deelnemers zelfstandig en willen via "FIRST-STOP" alleen hun produkten promoten en hebben verder geen zeggenschap in de deelnemende bedrijven.
 
Na succesvol 40 jaar samen het bedijf te leiden en te laten groeien is de oprichter van het bedrijf Piet van Hees in 2006 officieel uit het bedrijf getreden. Dit is met een grootse receptie en feest gevierd, er was een gigantische opkomst van klanten en leveranciers die piet kwamen bedanken voor de jarenlange prettige samenwerking en de goede service. Tot juli 2012 was Piet nog dagelijks in het bedrijf te vinden want zijn werk was zijn hobby geworden. We hebben toen echter door zijn overlijden afscheid van hem moeten nemen.
 
Het motto van "van Hees" is: Goede Kwaliteit en Goede Service leveren tegen een Goede Prijs. En daarmee zijn we geworden wat we nu zijn en Peter en Yolanda willen dit graag zo voortzetten.
 
Op dit moment heeft "van Hees" een totaal oppervlak van 1100 m2 ter beschikking voor magazijn, werkplaats en automaterialenhandel. Er zijn iedere dag 6 mensen aan het werk, waarvan 3 1e monteurs.
 
Met ingang van augustus 2007 heeft van hees zijn pakket uitgebreid met "AANHANGERS". Enkele tientallen jaren geleden was men ook al heel actief in de verkoop en onderhoud van aanhangers, maar door tijd en plaatsgebrek is men destijds gestopt, met ingang van augustus zijn er dus weer volop aanhangers te verkrijgen bij van Hees, en u kunt
natuurlijk ook terecht voor onderhoud van uw trailer of aanhanger, kijk voor verdere info onder rubriek Aanhangers.

Firststop van Hees

Nijverheidsweg 5
5421 WN Gemert
 
T: 0492 36 20 27
F: 0492 36 70 26
E: info@pvhees.nl
Openingstijden werkplaats   Winkel / Aanhangwangens
Maandag t/m Vrijdag 08:30 tot 17:30   Maandag t/m Vrijdag 08:30 tot 18:00
Zaterdag     09:00 tot 15:00   Zaterdag     09:00 tot

15:00

                                                               


Home| Contact| Algemene voorwaarden Bedrijfsinformatie| Aanbiedingen| Totaal onderhoud
Automaterialen| Banden| APK| Aanhangwagens| Aanhangwagen huren| Links